Hlavní obsah
Článek

Policie zadržela řidičku, která pod vlivem alkoholu způsobila dopravní nehodu, když čelně narazila do vozidla, kde seděly matka a sestřenice herce Dwayna Johnsona. Obě auta byla na odpis a jen zázrakem nikdo nepřišel o život. Herec neskrýval zděšení a rozhořčení nad ženiným jednáním a vyzval všechny na svém profilu na sociální síti, aby nikdy nesedali opilí za volant.

K nehodě na Floridě došlo již začátkem minulého týdne, ale Johnson, proslulý rovněž jako The Rock, se k ní vyjádřil až v neděli. Nezodpovědná žena údajně ignorovala červenou na semaforu a ve vysoké rychlosti ujížděla policistům, kteří si její podezřelé jízdy už stačili všimnout. Hercova matka Ata Naivia-Johnson se zrovna vracela se sestřenicí Savelinou Fanene z charitativního večírku. Johnsonovi se jistě hned vybavila mrazivá souvislost s tragickou autonehodou jeho kamaráda a kolegy z Rychle a zběsile Paula Walkera, který se v den své smrti rovněž vracel z charitativní akce.

„Moje máma a sestřenice byly tento týden čelně sraženy opilou řidičkou - žijí. Moje první reakce ale byla najít tu dotyčnou osobu, která jim to způsobila, a ublížit jí. Potom jsem si ale uvědomil, že nejdůležitější je, že to moje rodina přežila a že ji mohu obejmout ještě pevněji než dřív. Obejměte i vy dnes svou rodinu a buďte rádi, že jim můžete říct, jak je milujete,“ napsal na sociální síť Johnson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám