Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) si plánovala pohodovou čtrnáctidenní dovolenou v Chorvatsku s přítelem, tanečníkem Tomášem Smičkou, a nakonec z ní byla ošetřovatelka. Ten si hned na začátku dovolené přivodil úraz na skateboardu, který si vzal s sebou.

"Když jsem ho viděla, jak se vrací do apartmánu a je celý od krve, myslela jsem, že se na místě rozbrečím a zároveň jsem mu chtěla dát pořádný výprask. Ale nakonec to vypadalo hůř, než to ve skutečnosti bylo," řekla Super.cz Kamila.

"Měl celé tělo odřené, ale nejvíce to odnesly ruce. Poslali jsme ho s houbičkou na nádobí do moře, aby si tam vydrbal z ran škváru. Nebylo jiné možnosti. Statečně šel, ale když vylezl z moře, měl toho dost. Pak nastalo čištění ran dezinfekcí. A to bylo také ‚výživné‘," upřesňuje zpěvačka a dodává: "Zásluhou moře se vše zahojilo celkem rychle, ale několik dní se pak nemohl koupat, a to byl opravdu trest, protože bylo vedro. Skoro celou dovolenou musel chodit se zavázanýma rukama kvůli infekci."

Kamila se nyní již vrátila do práce. Chystá se na obnovenou premiéru muzikálu Kleopatra v novém nastudování po boku Daniela Hůlky v roli Caesara, spolu se také potkají při turné muzikálu Dracula. Mladou zpěvačku čeká dále focení kalendáře pro nadaci ANAVITA a koncert v Lucerně na podporu jejího projektu, pak natáčení vánočního klipu, vánoční koncerty v kostelích a další akce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám