Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obrazovce TV Prima se od podzimu objeví nový zábavný pořad. No, nový... Vlastně i jeho moderátor Petr Vondráček (48) přiznal, že oproti minulé show Hádej, kdo jsem!, kterou uváděl, odlišnosti nenajdeme. Televize prostě sáhla po osvědčeném formátu.

"Rozdíly mezi Kdo je kdo a Hádej, kdo jsem! nejsou, jedná se o zábavný pořad, který má přinést do obývacích pokojů dobrou náladu. Jde o hádání osob, věcí a míst, vlastně o variaci na dětskou hru. Ale vzniká tam dobrá rodinná atmosféra, která není napsána ve scénářích. Smějeme se nad vlastní hloupostí, ale i chytrostí. Rozhodně jde o pořad, který má přinést humor," míní Vondráček.

Ten za minulý pořad, který uváděl, dokonce dostal ceny divácké popularity. "Dostal jsem Objev roku, což bylo pitoreskní, když jsem vystupoval u pana Šimka od roku 1999. Ale ne jako moderátor, tak dejme tomu. Hádej, kdo jsem! dostalo i dvakrát TýTý jako zábavný pořad roku. V Česku se úspěch neodpouští, ale já si toho velmi cením," dodal.

Když jsme s ním pak rozebírali účinkující, také jsme se dočkali osvědčených tváří, které už jsme mohli vídat v předchozí show. "Bude tam Alice Bendová (50), Martin Zounar (56), Bob Klepl, Dana Morávková (52). Je tam víc účinkujících z VIP zóny, běžný člověk jako myslivec nebo švadlenka se neobjeví. Jen známé osobnosti, které proti sobě v týmech o třech lidech hrají. A ta omáčka kolem, protože na sebe navzájem slyší, doufám, diváky upoutá," věří Vondráček.

Reklama

Další články

Načítám