Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se to být neuvěřitelné, ale blonďatý sexuální symbol devadesátých let Pamela Anderson právě dnes oslaví 44. narozeniny. Její tělo je stejně sexy jako před dvaceti lety, kdy byla hvězdou seriálu Pobřežní hlídka. Dokázala to během focení nové kampaně na spodní prádlo Bonita De Mas Lingeria.

Herečka s kanadským a americkým občanstvím se kromě hraní a modelingu věnuje také produkci. Angažuje se v organizacích na ochranu zvířat. Anderson je rovněž ženou, jejíž fotografie se objevila na obálkách časopisu Playboy nejčastěji v historii.

Vášnivým partnerským životem plnila stránky novin především manželstvím s bouřlivákem Tommym Lee. Dvojice má dva syny Brandona Thomase a Dylana Jaggera. Po rozvodu s Leem si prožila krátký románek s modelem Marcusem Schenkenbergem, aby se později mohla vrhnout do náruče dalšího rockového zpěváka Kida Rocka, kterého pojala za manžela a zanedlouho se s ním rozvedla.

Podobný scénář se odehrál také s jejím zatím posledním manželem Rickem Salomonem, s nímž vstoupila do manželství v roce 2007 a o rok později se s ním stačila opět rozvést.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám