Hlavní obsah
Článek

Případ modelky, která se v Luhačovicích opila tak, až začala lidi okolo urážet, házet po hostech hranolky, válela se po zemi a skákala po stolech, měl zatím dohru jen v přivolání policie a noci strávené na záchytce. Miriam Bittóvá, dívka, která si na přelomu roku prožila hrůzu ve Spojených státech, kde ji přepadli a znásilnili, ale už přiznává, že má problém. „Vím, že se musím léčit. Už to řeším,“ potvrdila Super.cz

Miriam se neúspěšně léčila ze závislosti na alkoholu již na jaře. Nepomohlo to a ve spárech alkoholu skončila znovu. Na svou sociální síť si například dala i status, v němž všem zakazovala, aby na ni závistivě „čuměli“ na ulici.

A jak nyní vysvětluje incident v restauraci? „Mám nového přítele Lukáše. Snažil se mě tam ochránit, ale žárlivá majitelka na mě poslala policii. Nutila nám tam jídlo, které nemáme rádi, tak jsem začala pít. Nesnáším, když mě někdo do něčeho nutí,“ tvrdila nejdříve podivně Miriam, pak ale přiznala, že samozřejmě problém s alkoholismem má a s vnuceným jídlem průšvih zas až tak moc nesouvisí.

„Už pít nebudu. Takové věci nechci znovu zažít, budu od teď jen za dámu a léčbu už teď řeším,“ svěřila se Super.cz.

Tak doufejme, že svůj slib hlavně kvůli sobě samé splní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám