Hlavní obsah
Článek

Když jsme se poprvé setkali naživo s půvabnou Henrietou Hornáčkovou, která dostala jednu z výrazných rolí v 3. řadě seriálu Cesty domů, působila jako velmi milá dívka. Radovala se z první velké seriálové role a zkušeností, které jí natáčení jako dříve hlavně divadelní herečce přináší.

"Když jsem neměla povinnosti v divadle, na seriály jsem se dívala už proto, abych zjistila, kdo z kolegů v nich hraje. Ale ve všech spletitých osudech v Cestách domů se nevyznám. Takhle jsem přišla do šatny a půjčila si župan s tím, že jsem se ptala Petry Horváthové, jestli jí to nevadí. A ta mi řekla, že je to v pohodě, že je naší další, teď už mrtvé sestry," vyprávěla.

"Ale mám tchána, který mi pomůže, když si nejsem s postavami jistá, on to pravidelně sleduje," vysvětlila Henrieta, která žije s bývalým partnerem jiné seriálové herečky Jany Bernáškové, divadelním režisérem Davidem Drábkem, který má s Janou dceru Justýnu, kterou chtěl dokonce získat do střídavé péče a mezi expartnery probíhal i soud.

Vše nakonec dopadlo k všeobecné spokojenosti. Bernášková, která je nyní vdaná za scenáristu Rudolfa Merknera a mám s ním ročního Theodora, získala dceru do výhradní péče, ale Justýna se může s tátou vídat kdykoliv a dobře prý vychází i s jeho současnou partnerkou Henrietou.

Reklama

Další články

Načítám