Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) si oblíbila Ameriku natolik, že tam letos byla podruhé, a zdaleka ne naposledy. Znovu se tam chystá už v lednu, a to rovnou na měsíc. Bude na Broadwayi chodit do školy.

V americkém Miami teď strávila deset dní jen odpočinkem. Ubytována byla u přátel, kteří zde vlastní dům, a Míše tak zbyla spousta peněz na utrácení v obchodech. "Myslím si, že v případě Ameriky by letecké společnosti měly bezplatně navýšit váhu zavazadel tak na padesát kilo," směje se Míša, která se dnes vrací do Prahy.

Protože většina Američanek žijících v Miami miluje sport, ani Míša zde nezahálela a denně běhala po pláži. Z dovolené si tak nepřivezla ani kilo navíc.

Nyní ji čeká pracovní maraton. Bude zkoušet muzikál Sněhová královna a od října Mamma Mia!. Muzikály ji momentálně baví nejvíce, a proto se rozhodla, že se v nich ještě zdokonalí. Přijali ji na základě konkurzu na studium herectví na Broadwayi, konkrétně na New York Film Academy, kde studovaly Jodie Foster, Melanie Griffith nebo Sharon Stone. Celý leden si tak bude opět užívat v Americe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám