Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice a choreografka Libuška Vojtková a podnikatel Ivan Bleyer se po tříletém vztahu rozešli. Plánovali spolu budoucnost, pronajali nový dům, a nyní je Libuška zpět ve svém říčanském bytě, který dostala po rozvodu od exmanžela Pepy Vojtka (58).

"Ano, rozešli jsme se," přiznala Super.cz Libuška. "Špinavé prádlo se má prát doma, takže samozřejmě nebudu probírat důvody rozchodu. Ivan je skvělej chlap, se kterým jsem strávila tři roky života a syn Mates ho měl velmi rád. Naše cesty se bohužel ale rozešly a je čas jít dál. Přeji Ivanovi jen vše dobré," řekla Super.cz Libuška.

Nikdo třetí prý za rozchodem nestál. "Nikoho nemám a než si najdu vážnou známost, určitě to nebude za krátkou dobu. Jakmile máte dítě, všechny kroky musíte promýšlet mnohem důkladněji. Než k Matesovi někoho pustím, určitě to nebude za týden nebo za měsíc," dodala půvabná tanečnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám