Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci zpráv na Primě mohli v sobotu vidět, jak vypadá vysílání z nového kamionu, kterým po zahajovacím Mikulově objede dalších devět měst. Jako první si práci vyzkoušeli Terezie Kašparovská s Tomášem Hauptvogelem.

Protože jsme se jeli do Mikulova po dálnici D1 podívat a uvízli v pořádné zácpě, zajímalo nás, jestli mají moderátoři komfort i po cestě kamionem, z něhož vysílají. "My v něm nesedíme, jedeme v doprovodných vozidlech. Takhle to vypadá dobře, ale když je to složené, tak je to docela neútulná bouda," vysvětlila nám Terezie Kašparovská, která si moderováním v netradičním prostředí projde ještě třikrát, protože se budou střídat s dalšími dvěma dvojicemi.

Terezie má malou dceru školního věku, pro kterou by byl možná kamion, v němž maminka momentálně pracuje, docela zážitek. Kašparovská si ale nemyslí, že by to Emmu zajímalo. "Teď si užívá prázdniny u babičky, je u mých rodičů a je úplně spokojená, kamion ani Mikulov by ji nenadchly," myslí si. "A když budu mít službu, tak bude u tatínka. Ovšem kdyby chtěla, tak samozřejmě jet může," dodala.

Reklama

Další články

Načítám