Hlavní obsah
Článek

Konečně se v českých seriálech objevují nové krásné a mladé herečky. Patří k nim i Alžběta Vaculčiakova, kterou objevila produkce seriálu TV Prima Vinaři na brněnské JAMU. "Já se chtěla vždycky věnovat spíš divadlu, ani jsem při škole nechodila na žádné castingy, protože jsem se jí chtěla věnovat," svěřila Super.cz blonďatá herečka.

Když ale naskočila do seriálu, svůj názor otočila o sto osmdesát stupňů. "Je to úžasné, skvělá parta lidí, jako rodina. Když jsem byla pět dní doma, už se mi po nich stýskalo," přiznala Alžběta, která ve Vinařích hraje dceru Terezy Kostkové (47) a z natáčení je nadšená. "Teď bych nejraději natáčela pořád," smála se.

"Jsem vděčná za svoji výšku, protože asi kvůli tomu mne na postavu Petry, která je basketbalistka, vybrali," míní. Jen to, co si ostatní herci pochvalují, tedy popíjení skvělého vína po natáčení, ji nechává poněkud chladnou. "Já si dám maximálně jednu nebo dvě skleničky, i když slaďounká Pálava mi tedy chutná víc než borovička, která se popíjí u nás na středním Slovensku," prozradila herečka, která pochází ze Zvolena a do češtiny jí tak ještě občas zabloudí slovenské slůvko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám