Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ilonu Csákovou (53) jsme i s její rodinou hodně dlouho neviděli. S manželem a syny Danielem a Dominikem totiž žije v Brně a na akce určené pro děti celebrit svoje kluky nebere. Výjimečně si s nimi ale udělala výlet do Českého Krumlova, kde měla vystoupení.

„Vyrazili jsme celá rodina, já, manžel, děti a přibalili jsme i babičku. Jednak mám Český Krumlov strašně ráda, a za druhé, jsem s chutí kývla na nabídku účinkování na koncertu Pocta českým muzikálům, který probíhá v rámci zdejšího Mezinárodního hudebního festivalu," vysvětlila zpěvačka.

"Jsem sice stále na mateřské, ale jako mamina jsem velice aktivní. Kromě účasti na téhle skvělé akci jsem absolvovala řadu vystoupení jak sólových, tak s kapelou. Prostě na flákání nemám čas,“ nechala se slyšet v českokrumlovské Pivovarské zahradě, kde koncert probíhal, Ilona Csáková.

A když pak skočila na pódium, bylo vidět, že praxi rozhodně neztratila. Mužské diváky navíc potěšila kostýmem. Své bujné poprsí předvedla v obřím dekoltu ozdobeným krajkou, smyslné křivky zdůraznila i vysokým rozparkem a nožkami v síťovaných punčochách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám