Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V 74 letech je Tina Turner uctívanou hudební legendou, která se na scéně pohybuje už přes půl století. Dnes už si ovšem málokdo vybaví její zběsilé kostýmy, v nichž v minulosti ohromovala pánskou část publika.

Rocková babička proslula minisukněmi, jichž se nevzdává ani v pokročilém věku. A není se čemu divit, jejím vypracovaným nohám totiž může ve světovém šoubyznysu konkurovat jen málokdo. V minulosti toho však Tina ukázala mnohem více, než svá proslulá stehýnka.

Mládí rockové hvězdy bylo opravdu divoké a Tina moc dobře věděla, že disponuje nejen kvalitním hlasem, ale také dokonalým tělem. V dřívějších letech tak oblékala téměř neviditelné šatičky, srovnatelné s nejodvážnějšími kousky z repertoáru zvrhlé Miley Cyrus (31). Spíše než zpěvačku tak občas připomínala provozovatelku nejstaršího řemesla, ale její schopnosti prověřil čas. Tina Turner je dnes žijící legendou, která z lascivních kostýmů už dávno vyrostla.

Interpretka nesmrtelných hitů The Best či Golden Eye je stále plná energie. Loni se provdala za o 16 let mladšího partnera Erwina Bacha, který v nejdivočejších letech Tiny řešil spíše domácí úkoly, než outfity sexy zpěvačky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám