Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Danu Morávkovou (52) obvykle potkáváme na párty oblečenou v koktejlkách nebo v divadelních kostýmech. I ona ale letní dny tráví nejraději v pohodlných kraťasech a tak jsme si nemohli nevšimnout, jak má dokonale vypracovaná stehna.

"Samozřejmě, že se snažím cvičit, abych byla v kondici. Už kvůli svým dvěma chlapům, kterým musím stačit. Teď jsme byli v Rakousku na tři dny na kolech, oni jeli jako o život, hlavu mezi řídítky a já se s nimi snažila držet krok. Ovšem přiznám se, že na mne museli čekat. Ráda se kochám, fotím si krajinu. Těch sto kilometrů jsem ale ujela," pochlubila se nám Dana.

Připustila také, že už to byla, i s následujícím Chorvatskem, možná poslední dovolená, kterou trávila s celou rodinou. "Péťovi už je šestnáct, tak nevím, kolikrát s námi ještě bude chtít jet," svěřila trošku posmutněle.

Nyní už má Dana po dovolených a za pár dní naskočí do práce. "Začíná se zase točit Ordinace v růžové zahradě a v Divadle Bez zábradlí mám před sebou novou hru. Jmenuje se Láska, ale víc o ní ještě prozradit nemůžu," řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám