Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová (67) se už nestará pouze o svůj vzhled. Po absolvování aplikace botoxu se cítí být natolik krásná, že už začala mluvit i do vzhledu ostatních. Tentokrát se zaměřila na svého partnera Felixe Slováčka.

Na konzultaci lékařem z estetické kliniky vyšlo najevo, že by Felix potřeboval zapracovat na svém těle a trochu zhubnout. „Ve vyšším věku se hubnutí stává složitějším, sport už není vhodný zcela pro všechny a omezování ve stravě nemusí pomoci. Laserová liposukce se tak stává ideálním řešením, jak se zbavit podkožního tuku a mít zase pohledné tělo,“ okomentoval to lékař.

Felix Slováček se dokonce nezdráhá podstoupit i omlazující zákrok Yes lifting, který pomocí nití vypne pokožku a posune vzhled zpátky o několik let. „V mém věku se s nějakým omlazujícím zákrokem už tak nějak počítá a nahromaděného tuku už se bohužel nezbavím jinak než pomocí odborníků,“ komentuje svoji návštěvu na klinice Felix Slováček, který má už za sebou operaci povislých očních víček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám