Hlavní obsah
Článek

Poslední den ideální dovolené v Řecku na Olympské riviéře si Vendula Křížová, Iva Kubelková (46), Kamila Špráchalová a Pavla Vitázková (45) užily naplno. Den zahájily vodními hrátkami, kdy všechny naráz vlezly do moře, a předvedly tak ostatním návštěvníkům pláže nádhernou podívanou.

Chvíli dováděly ve vodě, kde Pavla Vitázková málem odhalila více, než chtěla, díky tomu, že si Iva nenápadně pohrála se šňůrkou na jejím horním dílu plavek. Iva byla vůbec dost divoká, využila toho, že mořská voda nadnáší, a s drobounkou Vendulkou Křížovou si pohrála jako s panenkou. Okounějící turisté už si mysleli, že ji utopí. Na břehu moře se ale holky usmířily a dlouze vyprávěly o svých rodinách.

Poslední den dovolené je vždy plný emocí. I děvčata si uvědomila, že dovolená končí, a že je čeká návrat do zaběhnutého stylu života. „Jednou nohou stojíte na místě, kde není potřeba nic řešit, a druhou v povinnostech a stereotypu. Aby to organismus pobral, je nutné se s místem dovolené nějak rozloučit,“ zafilozofovala Vendulka Křížová při pozdním obědě, který si po koupání s Ivou Kubelkovou, Kamilou Špráchalovou a Pavlou Vitázkovou daly na oblíbené terase s výhledem na moře.

Na přátelství si poté připily typickým řeckým koňakem - metaxou. Říká se, že když se tento nápoj pije, vysvitne slunce. Proto herečky po přípitku na chvíli zavřely oči, aby je ta záře neoslepila.

Později k večeru si k děvčatům přisedla i kamarádka Satira Korecká Margaritopulu, která se o děvčata starala jako o opravdové bohyně. Přivedla s sebou i kytaristu Arona, který vytvořil perfektní atmosféru, když začal hrát a zpívat s řeckým přízvukem písničky Olympiku. „Jaká náhoda. Sedíme tu pod Olympem a posloucháme a zpíváme písničky od Olympiku,“ smála se Iva Kubelková.

Reklama

Další články

Načítám