Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je známé, že obrazovka přidává kila, takže když se začala matka Ondřeje Brzobohatého (41), herečka Hana Gregorová (71), objevovat v seriálu Svatby v Benátkách, nezdálo se nám na ní nic zvláštního. Temperamentní Slovenka s bujným poprsím šla ovšem radikálně do sebe.

Už loni, když Ondra začal chodit s Miss World Taťánou Kuchařovou (36), dala se do hubnutí jeho sestra Rola. A shodila neuvěřitelné tři konfekční velikosti v rekordním čase. Jen ňadra, jejichž velikostí ještě přesáhla maminku, se prý nedala a zůstala jí stále stejná.

A když jsme Hanu Gregorovou potkali na tiskové konferenci TV Prima, byli jsme v šoku. Herečka má dole skoro dvacet kilo a je z ní kočka. A pokud jde o poprsí, mají zřejmě v dámské linii rodiny, že to jim prostě nezhubne. "Přece nebudu jediná tlustá v rodině," smála se Gregorová, když jí každý na potkání její novou figuru chválil.

Reklama

Další články

Načítám