Hlavní obsah
Článek

Manžel zpěvačky Báry Basikové (61) je novou posilou seriálu Cesty domů. Když ale Petr Polák dorazil na setkání s médii do moravského Mikulova a následně do vinařství v Zaječí, byla s ním o něco menší legrace než dříve. Když totiž před půl rokem oslavil 35. narozeniny, rozhodl se seknout s alkoholem.

"Pil jsem dost, a to už od šestnácti, tak jsem se rozhodl dát si na dva roky pauzu. Zatím jsem to bez problémů vydržel. Ale zjistil jsem, že mi ubylo kamarádů, se kterými jsem se dřív vídal hlavně u skleničky," přiznal Super.cz Petr. Jedním z jeho velkých kamarádů z mokré čtvrti byl například herec Jan Dolanský. "Už měsíce jsem ho neviděl," přiznal Polák.

Místo toho, aby pařil se seriálovými kolegy, se věnoval pětiletému synovi Teodorovi, kterého vzal s sebou. Kluci si vyhráli ve vnitřním bazénu, dopoledne pak vyrazili do nedalekého aquaparku. "Jen si ještě musíme koupit plavky. Tady v resortu nás v trenýrkách nevyhnali, ale tam by to bylo horší," smál se Polák, který si dal se synem týdenní pánskou jízdu, kterou ukončí na chalupě v Blatné, a pak už naskočí do seriálového kolotoče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám