Hlavní obsah
Článek

Milovat sladké a živit se jako cukrářka, to už samo o sobě zavání nadváhou... Ani čtyřicetiletá Rachel Gillion se nedokázala svodům všech těch dobrot ubránit. Utlouct se mohla hlavně po mrkvovém dortu. Jak se ručička na váze stále stáčela víc doprava, Rachel si začala uvědomovat, že tohle musí přestat. Měla to však o to těžší, že dortíky sama vyráběla, a nemohla se jim vyhnout.

S každým kilem nahoru šlo Rachelino sebevědomí strmě dolů a když váha atakovala metrák, začínala žena z Cannocku z hrabství Staffordshire propadat beznaději. „Ve finále jsem měla tak nízké sebevědomí, že jsem nechodila na žádné společenské akce ani ven s kamarády. Každý den jsem jen dovedla děti do školy a odpoledne je zase přivedla. Během dne jsem pak pracovala na dortech,“ svěřila se Rachel.

Zvrat přišel v momentě, kdy jí kamarádka řekla, že se přihlásila na kurzy hubnutí Weight Watchers, pomocí kterých se povedlo dostat zpátky do formy například i Jessice Simpson po porodech nebo zpěvačce Jennifer Hudson. Stačilo přitom jen zakázat si dorty a jíst pravidelně a zdravě. Po deseti měsících byla Rachel štíhlejší o krásných 32 kilo!

Reklama

Další články

Načítám