Hlavní obsah
Článek

Jestli se Slovákům kromě halušek a pár pamětihodností ještě něco dá závidět, je to rozhodně rozkošné dívčí pěvecké duo Twins. Tahle sexy dvojčátka možná, pravda, zajímají posluchače především kvůli svým postavičkám, ale proč ne? Mrkněte se na exkluzivní fotografie, které nám nádherné slovenské holčiny poslaly z Chorvatska!

„Na ostrově Pag jsme točily videoklip k písničce Sagapo, což v řečtině znamená: Miluji Tě. Je to rytmický letní song a věříme, že se lidem bude líbit. Na místě bylo neskutečné vedro, takže to bylo náročné na make-up a vlasy. Ale jinak celý tým zajistil takovou pohodu, že šlo o příjemný zážitek. Tedy vyjma natáčení na skalách, na kterých rostly samé bodláky v podobě žlutých květin a píchaly nás strašně do nohou,“ řekla Super.cz Daniela Nízlová.

Ona a její sestřička mají doslova ukázkově vytrénovaná těla. Je za tím také tvrdá sebekázeň. „Co se týče našich postav, snažíme se zdravě stravovat. Vaříme si každý den doma a chodíme do fitka. Nejradši máme piloxing, jumping, kruhové tréninky a tanec,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám