Hlavní obsah
Článek

Bezmála dvacet let si před kamerou a na divadelních prknech ani neškrtla. Nyní jde Regina Rázlová (76) z role do role. Má za sebou natáčení komedie Modelky s.r.o., údajně se brzy objeví v již druhé hře divadla Ungelt, zaujala svou rolí ředitelky čokoládovny v kriminálním seriálu Případy 1. oddělení a na podzim zazáří v roli nesnesitelné tchyně v jednom díle cyklu České televize Nevinné lži.

Jak reaguje superstar doby normalizace na to, že dostala druhou šanci? „Zázraky jsou vždycky možné, ale většinou se týkaly někoho jiného, ne mě osobně. Teď mě potkal zázrak, děkuju," poslala symbolicky poděkování někam vzhůru herečka.

Rázlová byla svého času hvězdou první velikosti a je pochopitelné, že jí hraní velmi chybělo. Doba se ale změnila, a tak nás zajímalo, jestli na sobě Rázlová nějak pracuje, nebo se spoléhá na svůj nesporný talent. „Když už jste starý jako já, tak už toho moc nezměníte. To jste rád, že ráno vstanete a večer si lehnete. Takže já bych to s tím měněním se nepřeháněla," říká Rázlová a jedním dechem dodává: „Je to príma být naživu."

Reklama

Další články

Načítám