Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pozapomenutý účastník první řady soutěže Česko hledá SuperStar Sámer Issa (38) mohl dostat k narozeninám originální dáreček v podobě přání od slávychtivé Evy z VyVolených. Osud tomu však nechtěl a Feuereislová (34) musela bar proti své vůli opustit.

Akce pořádané Sámerem zavánějí průšvihem. Není to tak dlouho, co na jeho večírku došlo ke krveprolití, a o dramatickou scénu nebyla nouze ani na jeho narozeninové párty. Eva se domnívala, že jde o veřejnou akci, a chtěla zapadnout mezi celebrity, které zpěváka potěšily svou účastí.

Silikonová účastnice z VyVolených se ovšem znelíbila Tomáši Gottliebovi, který spolupracoval s Ivetou Bartošovou v počátcích její kariéry. „Řval po mně, že tam nemám co dělat, byl opilý a agresivní, a ani nejspíš nevěděl, s kým mluví,“ popsala incident Feuereislová, která prý na akci dorazila pracovně, stejně jako spousta jiných hostů.

„Upřímně Sámera lituju, že se takovými lidmi obklopuje,“ dodala Eva, která nejspíš Gottlieba nechtěla přesvědčovat o svém společenském významu, a raději po dobrém vyklidila pozici.

„Slečna Feuereislova nebyla na akci pozvaná, snažila se dostat do VIP prostor, čemuž jsem zamezil. Není to spolupracovnice ani kamarádka Sámera, na akci neměla co dělat. Její přítomnost je ostudou pro každého organizátora akce,“ popsal Super.cz nečekané setkání Gottlieb, který si ve dvě hodiny odpoledne na sociální síti postesknul, že na bujarém večírku ztratil mobilní telefon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám