Hlavní obsah
Článek

Cher odhalila tajemství dobré nálady a zdravého sebevědomí, s nimiž se dokáže i v osmašedesáti ukazovat před tisícovkami fanoušků na koncertech či před kamerou. Před lety si zakázala koukat se na sebe do zrcadla, a tak si vlastně jen představuje, jak vypadá. Je to lepší než čelit obrácenému obrazu reality.

„Každou chvíli si řeknu: ‚Ježíši, jsi stará! Jak se to stalo?‘ A proto jsem se roky nepodívala do zrcadla. Jedinkrát v životě jsem byla spokojená s tím, jak vypadám, a to bylo, když mi bylo kolem čtyřiceti či pětačtyřiceti. Starším mužům jsem se líbila výjimečně. Kdybych se nelíbila těm mladším, neměla bych už žádné rande,“ svěřila Cher magazínu AARP.

Herečka a zpěvačka, která o svých plastikách hovoří velmi nerada, ale která jich podstoupila údajně mnoho, vysvětlila, že nemá dobré sebevědomí.

„Nejsem sebevědomý člověk a nejsem osobně ani fanynkou Cher. Ale chci si být vždy jistá, že odvádím dobrou práci, takže jdu pěstmi proti zdi a snažím se udělat každičkou věc naplno,“ dodala hvězda, jejíž občanské jméno zní Cherilyn Sarkisian LaPierre.

Stejně jako Dolly Parton ani Cher nemá pocit, že by měla ve svých letech vyklízet pole pro mladší generace.

„Nehodlám odstoupit. Jsme první generace, která říká, že nehodláme vyklidit pole a hrát si na mrtvoly, protože už máme určitý věk,“ dodala Cher.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám