Hlavní obsah
Článek

Sámer Issa (38) oslavil 29. narozeniny s větším ohlasem, než očekával. V okamžiku jeho příjezdu limuzínou v doprovodu krásných děvčat ho totiž „pozdravila“ i skupina nezvaných demonstrantů. A to nebylo zdaleka všechno. Půl hodiny před začátkem oslavy ho také vyděsila výhrůžná sms, která přišla na jeho mobilní telefon.

„Neuvidíš mě ani nepoznáš, ale až to budeš nejmíň čekat, vrazím ti kudlu do břicha," stálo ve zprávě. I proto měla ochranka před Žižkovskou věží jasné rozkazy. Každého příchozího prohledala detektorem kovů a měla jasný příkaz nevpouštět nikoho, kdo není na seznamu hostů.

Na oslavě pak Sámera čekali při příjezdu demonstranti. Do prostor Žižkovského vysílače nebyli vpuštěni a byli vykázáni policií a ochrankou. I tak vyzývali Sámera pomocí megafonu, aby objasnil hospodaření své charitativní podpory syrských dětí.

Sámer si radost ze skvěle zorganizovaných narozenin ale zkazit rozhodně nenechal. Pod vysílačem pil šampaňské z lahve, a pak už se běžel přivítat s hosty a také představit zbrusu novou show.

Sámer dostal během večera od svých blízkých spoustu dárků. Od klubu fanynek dostal hodinky, největším a nejlehčím z dárků byla nafukovací nevěsta. Sámer s ní sice pózoval, ale líbací scény pak raději předvedl se svojí přítelkyní a kamarádkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám