Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled křehká osůbka, ve skutečnosti je ovšem modelka, moderátorka a zpěvačka Jitka Válková pořádnou ranařkou.

Se zarputilostí sobě vlastní se totiž pustila do bojových cvičení. „Rozhodně nebudu zápasnicí, ale někdy je třeba, aby člověk ukázal, že není jen stvoření, s nímž si může kdekdo kdeco dělat. Tohle cvičení obsahuje prvky bojových umění, takže mne hned tak někdo nepřekvapí. Nikdy jsem nic podobného nezkoušela. Slyšela jsem sice o thaiboxu, ale zatím jsem si na něj netroufla. Tohle byla první zkušenost, a musím přiznat, že mne to chytlo,“ vysvětlila Jitka.

Jak přiznala, zpočátku jí výpady, kopy a údery příliš nešly, pak ale objevila fintu, která její snahu obrátila téměř k dokonalosti. „Představila jsem si, že mám proti sobě lidi, které nemám ráda. A ejhle, najednou bylo všechno jinak. Obrana i útok nabyly na intenzitě, zkoordinovala jsem pohyby a imaginární protivníci dostali nařezáno,“ se smíchem vysvětlila Válková.

Po cvičení bylo vidět, že si dala docela zabrat. „Byla to dřina. Navíc jsem ráno měla jen malou snídani a pak už nic, zacvičila jsem si doma svoji sestavu sklapovaček, kliků a dřepů, a to se trochu projevilo. Ale zmákla jsem to, což je nejdůležitější,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám