Hlavní obsah
Článek

Někteří bývalí vrcholoví sportovci na odpočinku předávají své poznatky mladší generaci, jiní třeba propadnou golfu či tenisu, no a Dominika Haška okouzlila myslivost. Kvůli svému novému koníčku si pořídil taky pejska. „Pořídili jsme si anglického setra. Je to lovecký pejsek," prozradil nám během návštěvy muzea voskových figurín Grévin hokejista, který pojmenoval svého ročního čtyřnohého přítele Gándhí. „Mně se to jméno líbilo. Je to ušlechtilá postava světových dějin."

Takovéto plemeno vyžaduje speciální výcvik, a tak Hašek využívá i pomoci profíků. „Kromě toho, že se mu věnuju já, tak ho dáváme k loveckým profesionálům, kteří se o něj starají," říká bývalý fenomenální brankář. Vyrazí Dominik Hašek se svým loveckým psem někdy i na lov? „Určitě bych rád, ale je teprve na začátku výcviku. Rád bych ho využíval i na lov, ale na tom musíme ještě hodně pracovat," říká Dominik.

Pejsek samozřejmě není jediným prvkem, který vyplňuje Haškův volný čas. „Chodívám si zahrát hokej a fotbálek. Pracuji taky na svém novém nápoji, který prodáváme," uvedl také během našeho povídání Dominik Hašek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám