Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seznamte se s jednadvacetiletou Sarah Davies, které se přezdívá ‚nejkrásnější vzpěračka na světě‘. Při pohledu na její půvabnou tvář jistě proti tomuto přízvisku nebudete nic namítat, o to pozoruhodnější je, kolik síly v sobě tato útlá sportovkyně z anglického Leedsu ukrývá.

Mladinkou dlouhovlásku prý baví měnit pohled na ženy ve sportu, zvlášť tak fyzicky náročném. Sarah se snaží vzpírání, ke kterému se dostala v roce 2011 díky svému příteli, zatraktivnit ve vnímání veřejnosti. Půl roku nato byla navíc korunována Miss Leeds, když se úspěšně účastnila místní soutěže krásy.

„Dokazuje to, že nemusíte vypadat mužně, abyste zvládly takové sporty, a nemusíte být ani vyzáblé, abyste se staly královnou krásy,“ uvedla kráska pro MailOnline.

Naposledy se Sarah předvedla na sportovních hrách Commonwealth Games v Glasgow, kde zvedla 83 kilogramů stylem snatch a 107 kilogramů nadhodem jerk.

Reklama

Další články

Načítám