Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za tohle Bradley Cooper (39) svou přítelkyni asi nepochválí. Nejenže během jejich návštěvy proslulého londýnského podniku Chiltern Firehouse jeho milá Suki Waterhouse přebrala, ale navíc si hlídala spíš to, zda jí není příliš vidět do tváře než pod sukni...

Slavná dvojice, která žije na opačné straně Atlantiku, si ve středu přijela do anglické metropole vyrazit z kopýtka do jednoho z celebritami nejoblíbenějších nočních klubů. Mladé modelce však nejspíš s její muší váhou bude stačit k ‚ovínění‘ dost málo. Příště si ji možná její o sedmnáct let starší přítel známý z Pařby ve Vegas bude lépe kočírovat.

Se Suki chodí hollywoodský krasavec nominovaný na Oscara za Terapii láskou od loňského března. Předtím byl již ženatý s herečkou Jennifer Esposito a s dalšími kolegyněmi Renée Zellweger a Zoe Saldanou chodil. S oběma to vydržel dva roky. V roce 2011 jej časopis People vyhlásil nejvíc sexy mužem světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám