Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U Britney Spears (42) to s váhou bylo poslední roky jako na houpačce. Dokonce v rámci jednoho turné jí kostýmy perfektně seděly a o měsíc později byly těsné a nepěkně se jí zařezávaly do kůže. Aktuálně se bývalá popová princezna drží ve formě téměř každodenním tréninkem, ale ani posilovna nedokáže zázraky a v obličeji ze zpěvačky rozvernou školačku z debutového hitu Baby, One More Time neudělá. Svými fotografiemi nám ale Brit chce dokázat, že i po patnácti letech je vlastně stále stejná...

Na Instagram zpěvačka poslala snímek pouze v černých kalhotkách a krátkém tričku, kde vyniklo vypracované bříško a ukázala i pevná stehna. Jenže také jsou zde patrné nezanedbatelné zásahy grafika.

„Úžasné nejlepší focení s Jeffem Lipskym! Tohle léto jsem tvrdě dřela! Takže jsem připravená na další várku vystoupení Piece Of Me příští týden,“ okomentovala obrázek Spears, která se navíc vrhla na vlastní kolekci spodního prádla, kterou chce již brzy uvést na trh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám