Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá bankovní úřednice Liz Denial (51) z anglického Staplefordu v Nottinghamu si našla mnohem lepší způsob, jak si vydělat na živobytí, než byla její dřívější práce. Tato usměvavá brunetka musí mít neuvěřitelné štěstí, jelikož podle svých slov od října minulého roku pravidelně vyhrává nějakou cenu díky internetovému luštění křížovek.

Denial trpí vážnými bolestmi svalů způsobenými syndromem nazvaným fibromyalgie, které jí činí značné problémy v pohybu. Od té doby, co začala aktivně luštit on-line křížovky o ceny, jich prý vyhrála stovky. Mnohé z nich nebyly jen tak ledajaké.

Většinu sice tvoří výhry jako knihy, kosmetické přípravky či různé dárkové sady, ale Angličanka si přišla už i na pořádné kousky. Mezi nejhodnotnější patří 37-palcový LCD televizor, domácí kino, X-boxy, ale také například pětihvězdičkový prázdninový pobyt v Keni.

Ani to však není všechno, Denial si odnesla z televizního soutěžního pořadu Deal or No Deal 16 500 liber, tedy přes 450 tisíc korun. Nejvíce však Liz stejně sází na zmiňované křížovky.

„Spoléhám na vyhrávání cen, protože nemám práci a moje náklady spojené s užíváním speciálního automobilu, jsou vysoké. Někdy se musím štípnout, abych uvěřila, že mám takové štěstí. Možná je to nějaká odměna za bolest, kterou prožívám,“ prozradila Denial.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám