Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Upravené ruce celebrit často zdobí krásné šperky. Populární a moderní jsou šperky ve stylu, který nemá žádná jiná žena na světě. Takový, který si sama vytvoří, a vloží do něho všechny své emoce. A přesně takové jsou náramky značky Trollbeads. Pokud už jste tento typ šperků začali sbírat, určitě nezůstanete u jednoho přívěsku. Dají se kombinovat anebo nosit každý samostatně na jiném náramku – což je letošní hit.

Stříbrný náramek My Sweet Stories - Set se slevou 1330 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Tenhle náramek mám od přítele k narozeninám“ říká Alena – marketingová asistentka (32 let) z Prahy, „Koupil mi ho ve značkové prodejně v pražském nákupním centru Palladium. Na první pohled jsem se do něj zamilovala."

Luxusní přívěsek z muránského skla se zirkony

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"Další přívěsek jsem si vybrala k Vánocům", pokračuje Alena, "je ručně vyráběný z tvrzeného skla z ostrova Murano a v něm je ukryto 13 broušených zirkonů. Je nádherný, a největší radost mi dělá, když se v něm odráží denní světlo."

Stříbrný přívěsek kávový hrneček

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aleně se její sbírka začala rozrůstat. Rodina i přátelé brzy pochopili, že nemá smysl utrácet za nevhodné dárky. "Pokaždé, když je nějaká příležitost, vyberu Aleně další přívěsek a vím, že jí tím udělám radost." říká Alenin přítel (37 let)

Náramek s broušeným přívěskem ve fuchsiových barvách - Set se slevou 1270 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Náramky i přívěsky jsou zpracovány ručně a velmi kvalitně, což se nedá říci o levných strojově odlívaných špercích. Výroba probíhá v Evropě a přesto, že již na trhu existuje celá řada jiných podobných značek, které tyto šperky vyrábějí, Trollbeads má stále punc nejkvalitnější značky na světovém trhu s nejdelší tradicí.

Stříbrný náramek - Bangle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hitem této sezóny jsou náramky typu bangle. Můžete jich na svém zápěstí nosit hned několik. "Čím více, tím lépe." směje se Alena. "Kombinuji bangly s klasickým náramkem, to je má nejoblíbenější varianta. Je to šperk, kterého si každý všimne a tak nějak ke mně patří. A co je na tom nejlepší?" rozzáří se. "To, že se může měnit s vámi, s vašim oblečením i náladou. Je to zkrátka součást mého já."

Další články

Načítám