Hlavní obsah
Článek

Navzdory problémům s alkoholem, které jej nárazově provázejí po celý život, Nick Nolte zůstává jednou z hollywoodských hereckých ikon. Jeho více než devadesát filmových a seriálových rolí je toho ostatně důkazem. O to žalostnější je však nynější pohled na dávného lamače ženských srdcí, který nejenže o sebe přestal pečovat, ale dál utápí svůj talent v láhvích ‚něčeho ostřejšího‘.

V takto zbědovaném stavu se potácel po ulicích Beverly Hills v úterý odpoledne. Společnost mu pochopitelně opět dělala pouze flaška. Těžko říct, zda to tentokrát opravdu byla pouze čistá voda. Dnes lze jen těžko uvěřit, že jej mohl časopis People v roce 1992 označit za nejvíc sexy muže všech dob.

Nolte ale přesto dokáže být profesionál, a když jde o práci, dokáže se sebrat, naučit se text a znovu zazářit. Jenom letos se třiasedmdesátiletá hvězda trháků jako Hlubina, Pán přílivu, Mys hrůzy, Hotel Rwanda či Warrior objeví ve čtyřech filmech a rovněž v mysteriózním seriálu Gracepoint. Režiséři zkrátka na legendy nezapomínají...

Reklama

Další články

Načítám