Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Morávková (52) se na "stará kolena" stala modelkou. Už poněkolikáté s fotografkou Alžbětou Jungrovou fotila snímky pro kampaň jedné americké kosmetické firmy a vznikne z nich prý i další kalendář.

"Jako modelka se necítím, ale focení s Alžbětou je vždycky příjemné. Přijdu a nechám se sebou dělat cokoliv, věřím jejím nápadům a fotky pokaždé dopadly dobře," míní Dana, a když jsme se byli na focení podívat, dokonce neprotestovala ani proti tomu, aby jí vizážistka úplně zmáčela vlasy.

"Promočená jako myš jsem ještě nikdy nebyla, ale na fotkách to jistě bude vypadat dobře," byla přesvědčená Dana, která s Alžbětou fotila už i v exotických lokacích jako Sicílie nebo Egypt, ale tentokrát se vše odehrálo v pražském ateliéru.

A co před focením dělá, aby vypadala co nejlépe? "Opravdu nic. Já se snažím stabilně zdravě jíst, mám ráda sport. Ale ze všeho nejvíc se věnuji práci, takže si pak nadávám, že najdu jen málo času na to, abych si došla na kosmetiku nebo ke kadeřnici," uzavřela Morávková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám