Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) brání své dokonalé tělo. Zlí jazykové začali spekulovat, že její tělo v módních časopisech je jen dobrou prací grafiků a retušérů. Proto ukázala fotografii v plavkách z dovolené bez jakýchkoli úprav. A dala jasný vzkaz všem, kteří pochybovali. Dara má po čtyřicítce tělo bohyně!

"Ano, uznávám, že některé retuše změní ženu k nepoznání. To, že se v módním světě retušuje, je prostě realita, úplná samozřejmost a neodmyslitelná součást celkové iluze dokonalosti," přiznává retuše Dara.

"Proto jsem vytvořila koláž. Dala jsem vedle sebe profi fotku od Braňa Šimončíka a obyčejnou fotku, focenou na můj telefon na dovolené. Jsou vedle sebe právě proto, že řada lidí si stále myslí, že jsem jedna velká retuš. Že moje tělo není moje tělo, jak by také mohlo být v mém věku... po dítěti... Pozor. Tohle je realita. Moje prsa ani nos vylepšený od doktora to zase tak výrazně nemění," říká pyšně zpěvačka.

"A jak se říká, Člověk je to, co žije, jak žije, a čím je. Nejsou v tom žádné triky. Chce to disciplínu, režim, pevnou vůli. Jak se budete chovat ke svému tělu, bude se tělo chovat k vám. Mně to tak funguje," dodala Dara pyšnící se naprosto dokonalým tělem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám