Hlavní obsah
Článek

Po smrti Ivety Bartošové (†48) bylo jasné, že veřejnost bude hodně zajímat to, jakým způsobem bude rozdělen její majetek. Padaly různé spekulace včetně toho, jak by mohl Josef Rychtář (65) obejít předmanželskou smlouvu, nakonec ale vdovec sám přišel s tvrzením, že vše podle platné závěti skutečně připadne synu Ivety. Přesto o všem musí rozhodnout soud. A ten již zasedal!

„Konalo se jakési předběžné slyšení v případě dědického řízení zesnulé Ivety Bartošové. Účastníci se shodli na tom, že nejlepší bude posečkat do jedenáctého září tohoto roku, kdy syn Bartošové Artur Štaidl (27) dosáhne plnoletosti a bude moci se svým nově nabytým majetkem začít sám disponovat,“ dozvěděli jsme se od zdroje.

A přestože sám Štaidl prostřednictvím právníka, svého syna Jana Štaidla, měl Rychtářovi vzkázat, že mu vůbec nebude vadit, když do ukončení dědického řízení bude zastávat roli správce Ivetina domu, nemuselo k takové velkorysé nabídce prý vůbec dojít. „U soudu padla i tato možnost a ani zástupkyně justice s tím neměla problém,“ dodal svědek jednání.

Reklama

Další články

Načítám