Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to zvláštní, ale přísloví o kovářově kobyle platí v případě oblékání českých módních návrhářů snad dvakrát tolik. Designéři jsou většinou tak vyčerpaní navrhováním pro druhé, že na sebe zapomínají. V praxi to vypadá, že jejich nejběžnějším oděvem bývají džíny, černé triko nebo černá klasická tunika.

Bílou vránou je Beata Rajská (61), která je chodící reklamou své značky a nejen na akce společenského rázu, ale i v soukromí obléká výhradně modely ze své vlastní kolekce. To platí i při výběru doplňků. Když už sáhne nejznámější česká designérka po cizí značce, jsou to většinou střevíce nebo šperky od značek Louis Vuitton a Azra. Rajská je specialistkou zejména na ozdoby zápěstí. „Náramky nosím na ruce bez ohledu na celek, prostě je to součást mého vyjádření," říká Beata Rajská.

V galerii si prohlédněte modely, které návrhářka oblékla na karlovarském filmovém festivalu. Vzhledem k jejich množství vám musí být jasné, že Andrea Verešová nebyla ženou, která přivezla na festival největší množství zavazadel.

Reklama

Další články

Načítám