Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do roka a do dne bude svatba, i když žádná nevěsta se na ní neobjeví. Známého stylistu Filipa Vaňka požádal jeho dlouholetý přítel Antonín o ruku. K prudce romantickému momentu došlo během jejich společné dovolené po severní Itálii, žádost o ruku proběhla konkrétně na jednom z nejromantičtějších míst na světě - v Benátkách na gondole na velkém kanále.

„Samozřejmě, že jsem řekl ano, ale bylo to pro mě obrovské překvapení,“ svěřil se Super.cz Vaněk, který byl rád, když hned po nasazení prstýnku od Tiffanyho s brilianty s 0,56 karáty a hodnotou sto třicet tisíc korun na levý prsteníček propukl nad Benátkami monstrózní ohňostroj. „Měl jsem aspoň chvíli na to, abych to rozdýchal,“ směje se stylista.

Svatba stylisty, který je zodpovědný například za šatník Moniky Absolonové, Diany Kobzanové či Leoše Mareše a jeho přítele s největší pravděpodobností proběhne stejně jako zasnoubení opět v Itálii v létě příštího roku „Už jsme vybrali nádherné místo. Bude to velký mejdan nejen pro nás, ale taky pro přátele,“ říká Vaněk, který s přítelem vybral pro svou svatbu Circolino del Molo v Itálii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám