Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co Ivana Gottová (48) příliš neuspěla s účesem ve stylu ombré, který jí vůbec neslušel, se opět rozhodla přesedlat na blonďatou barvu vlasů.

Coby plavovlásku Gottovou diváci vídají i ve VIP zprávách, a nutno podotknout, že jí to sluší mnohem víc, než když se coby blondýna prezentovala v minulosti. Nejinak tomu bylo i v pondělním vysílání, které ve studiu zpestřila moderováním s fešákem Mirkem Šimůnkem (46).

Moderátorský pár se v přímém přenosu ujal křtu malého lvíčka s příznačným názvem Primus. Roztomilou šelmičku Gottová opatrně hladila, zato Šimůnek se raději na svou kolegyni jen díval a dravé koťátko raději příliš neprovokoval.

Dravý lvíček byl přeci jen z neznámého prostředí vyjukaný, a tak slavnostní křest proběhl pod dohledem chovatele co nejrychleji. Gottové to po boku moderátorského kolegy Šimůnka moc sluší a možná jí to s pohádkovým princem ladí mnohem víc než s parťákem Petrem Vágnerem (46), který byl nedávno nařčen jedním fanouškem Gottové, že ji v přímém přenosu osahával. A toho se Šimůnek na veřejnosti rozhodně nedopouští.

Který moderátor se vám po boku Ivany Gottové líbí víc?
Mirek Šimůnek
74,4 %
Petr Vágner
25,6 %
Celkem hlasovalo 8789 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám