Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marcela Holanová (72), která sice nedávno oslavila šedesátku a vypadá o mnoho let mladší, trpí velkými bolestmi! Před několika dny si přivodila klimatizací v autě zánět ruky a musela brát utišující léky. "Bolí to, ale ruka mi neupadne. Jsem trdlo. Větrák jsem si pouštěla na loket ruky, kterou jsem měla na volantu. Zánět se mi rozlezl do celé ruky," řekla Super.cz Holanová.

Ta měla být hlavní hvězdou křtu knihy Richarda Sachera. Kvůli nemocné ruce se ale musela omluvit. "Bylo mi špatně, měla jsem léky a lékaři mi doporučili, abych odpočívala. Proto jsem Richardovi zavolala, že nemohu přijet. Už ale normálně funguju a všechny fanoušky mohu ubezpečit, že všechny mé koncerty odehraju," dodala Marcela.

Knihu Největší úlety mého života nakonec Richard Sacher v pražském klubu Jampa Dampa pokřtil i bez Holanové za účasti mnoha známých hvězd. Nechyběli například Václav Upír Krejčí, sexuolog Radim Uzel, zpěvačka s mužným hlasem Marie Pojkarová nebo malíř Zdeněk Hajný. A pár dnů předtím se konal také brněnský křest v tamním centru SOHO, na kterém se objevili znesváření blízcí Ivety Bartošové Jarek Šimek a Domenico Martucci a také finalista SuperStar Petr Ševčík. Akci, při které se oslavovalo pět let centra, předcházela také vernisáž obrazů Petra Nagye.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám