Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvačka Katy Perry (39) zklame asi všechny fanoušky a sebevědomé muže, kteří nejsou slavní nebo si nemohou nárokovat status světové celebrity. Pokud totiž nejsou známou tváří, devětadvacetiletá americká hvězda o ně nebude mít zájem. Randit se slavnými muži je podle Katy mnohem snazší, protože rozumějí jejímu životnímu stylu.

Zpěvačka letos na jaře ukončila vztah s americkým hudebníkem Johnem Mayerem, před ním byla vdaná za britského komika Russella Branda. A příští partner musí být také slavný. Proč, to Katy vysvětlila v rozhovoru pro magazín Rolling Stone.

„Dělala jsem to tak dosud. Není to tak, že musejí být slavní, ačkoli když jsou, mají jistou míru pochopení, protože jsou ve stejné branži, víte? Chápou, co to znamená, když jste vyčerpaní z koncertu nebo že vás turné unavuje nebo když se nepodaří rozhovor – chápou všechna pro a proti, takže můžete domů přijít s určitým výrazem a oni ho chápou, víte? Je to lepší než muset všechno vysvětlovat, což zabere dvě nebo tři hodiny,“ svěřila Katy časopisu.

Zpěvačka je v současnosti spojována s dýdžejem Diplem, ale vztah odmítá komentovat.

„Sláva je, myslím, dost nechutná. Je opravdu velmi těžké oddělit veřejný život od toho soukromého. Já jsem jen chtěla dělat hudbu a být na pódiu a hrát, nabídnout mé vnímání světa prostřednictvím písní, které píšu. Ale pak se k tomu nabalí spousta jiných nemilých věcí, kterým já říkám daň za to všechno,“ dodala Katy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám