Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Hudebník Ivan Mládek (82), kterého v posledních dnech média načapala s milenkou, nezahnul své manželce poprvé. Reportéři Super.cz objevili jeho dlouhá léta utajovaného dospělého syna Mikuláše. O něm nemá tušení ani Mládkova rodina. Matka Mikuláše a muzikantova bývalá milenka Jaroslava Hlavešová nám nakonec léta pečlivě střežené tajemství odkryla.

„Ano, Mikuláš je Ivanův syn. Kdysi jsme spolu dělali v televizi, kde jsme se seznámili,“ svěřila se Super.cz Hlavešová, která dlouhá léta právě kvůli Mládkovi žila v ústraní.

„Říkala jsem si, že je dobře, že se o nás nikdo nezajímá. Je to vlastně taková charita pro Ivana, protože nechci, aby se u něj něco stalo. Jeho manželka je těžce nemocná, a tak jsme to celou dobu tajili hlavně kvůli ní,“ vysvětlila Mládkova bývalá milenka.

Přiznala ale, že s Mládkem kontakty rozhodně nepřerušila. „Kdysi sem jezdíval častěji. Vždycky když přijel, zacpal svým obrovským autem celou ulici. Teď už pro něj ale nejsme tak stěžejní. Takže sem skoro nejezdí,“ povzdechla si Hlavešová.

Ta Super.cz také prozradila, že její syn rozhodně není jediným Mládkovým levobočkem. „Vím, že toho má víc. Je mu sedmdesát, takže na tom není nic divného. Ale ať je to jak chce, jsem si jistá, že se nerozvede. Je možné, že se odstěhuje a bude mít milenky. O rozvod ale určitě nepožádá. Má totiž syna a krásné vnučky, které miluje. A Ivan je natolik opatrný, že by si to nechtěl pokazit,“ vysvětlila Mládkovy pohnutky žena, která mu před více než dvaceti lety porodila syna.

S Mikulášem s známý muzikant prý pravidelně potkává. „Se synem se vídají. Nelhala jsem mu o jeho původu. To ani nešlo. Kdybyste ho viděl, poznal byste to sám. Je to jeho syn a je to vidět na první pohled. Já jsem dlouho mlčela i kvůli synovi. Snažila jsem se ho ochránit,“ dodala Hlavešová.

Sám Mládek se k celé situaci nevyjádřil. Nezvedá telefon a nereagoval ani na zaslanou textovou zprávu. Podle informací z jeho okolí je právě se svou ženou na dovolené v Itálii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám