Hlavní obsah
Článek

Každý den slyšíme, že pocení je zdravé, odvádí škodliviny z těla a v podstatě, že bychom za něj měli být vděční. Co máme ale dělat, když se potíme víc, než je normální? Když pot doslova prýští z každého póru naší kůže a pocení se nevyhýbá ani takovým lokalitám jako jsou dlaně, obličej, vlasy, chodidla a další a další části těla? V tomto článku se nalézá odpověď, která pomohla už tisícům lidí.

Když pocení přestane být zdravé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je to tak, i pocení může způsobit zdravotní komplikace, a to ne zrovna malé. Stane se tak ve chvíli, kdy potní žlázy začnou produkovat více potu, než je tomu třeba pro již zmíněné vylučování nepotřebných látek z těla a termoregulaci organismu. Stav, který způsobuje nadměrné pocení je znám lékařům již poměrně dlouhou dobu. Dosud však neexistovala metoda, která by dokázala nadměrné pocení udržet na uzdě dlouhodobě a za normální cenu.

Co se může stát

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není toho málo, trvalé, nadměrné pocení neustále udržuje takto postižené lidi ve stresu, kdy pocení opět přijde v plné síle a zničí další z mnoha pro ně důležitých momentů. I samotná myšlenka, i ta nejmenší nervozita často vede k tomu, že na pocení začnou intenzivně myslet a ono přijde. Nadměrné pocení nejenže dokáže silně dehydrovat. Postižení vypotí klidně i 10 litrů tekutiny denně, ale hlavně trápit neustálým stresem a snížením společenského uplatnění.

Bylinky, chemie nebo klobásový jed? Ne, děkuji.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Internet je plný zaručených “babských” rad, jak si s nadměrným pocením poradit. Šalvějový čaj, odvar z dubové kůry, antiperspiranty s tak vysokým obsahem chloridu hlinitého, že jsou schopny vám poškodit pokožku. Dokonce ani tolik proklamovaný botulotoxin už nikoho neošálí. Platit desítky tisíc korun každých pár měsíců za nejistý výsledek? Kdo by byl tak hloupý. Recept existuje, je však lékaři doporučován jen lidem, kteří se opravdu rozhodli nadměrného pocení definitivně zbavit.

Tisíce vyléčených

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je až s podivem, kolik lidí je schopno uvěřit reklamám typu: Buďte v suchu až 72 hodin nebo S naším antiperspirantem už nebudete muset nepříjemné pocení nikdy řešit. Přitom vynakládají heroické úsilí k nalezení opravdu účinného řešení svých problémů. Chcete radu, chcete se opravdu zbavit nadměrného pocení jednou provždy? Ale jak, když všechny “zaručené” rady selhávají. Lékaři i tisíce vyléčených lidí radí. Vykašlete se na reklamy a zkuste Electro Antiperspirant!

Co je Electro Antiperspirant

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant je tajnou zbraní, která pomohla s nadměrným pocením kdekoli na těle už tisícům lidí po celém světě. Nezáleží na příčině, nezáleží na části těla, stačí Electro Antiperspirant začít používat a s nadměrným pocením kdekoli na těle je konec i na několik měsíců na 1 použití. Klinická studie potvrdila absolutní bezpečnost a účinnost u 100% léčených. Mnoho lidí stále nevěří, že skoncovat s nadměrným pocením bylo tak jednoduché. Chcete opravdu vyřešit vaše problémy? Electro Antiperspirant vám zaručeně pomůže!

Další články

Načítám