Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dva bývalí partneři Ivety Bartošové (†48), poslední manžel Josef Rychtář (65) a jeden z jejích dřívějších milenců Zdeněk Macura (49), mají problém se zuby. Zatímco Rychtář se spíš než těm svým vlastním věnuje především ústům ostatních lidí, kterým chce sáhnout do úsměvu, Macura se svého mindráku zbavil. Koho z těch dvou by však stomatolog pochválil, a před kterým by utekl?

Zažloutlé zuby jsou jednou z hlavních věcí, kterých si na Josefu Rychtářovi lze dlouhodobě všimnout. Je to u něj snad ještě výraznější věc než jeho často neurvalé chování, a to už je co říct.

Super.cz se jeho chrupu ostatně už jednou věnoval v článku nazvaném „Žluťásku, žluťásku… Manžel Ivety Bartošové se vyzubil na svět a ukázal i nepěstované ručky“.

To Macura si byl menšího handicapu vědom. „Vadila mi mezera mezi zuby, proto jsem se málo usmíval. Teď jsem byl u zubařky, stálo mě to pár stokorun, a rozdíl je výrazný. Už se budu usmívat lépe,“ říká. Ten se na sociální síti pochlubil zuby v dvojím provedení: žlutými před zákrokem a bílými po něm. Na žádném bělení ale nebyl. Prý jde o různá prostředí, v nichž své klováky fotil.

Neoficiální soutěž v péči o zuby každopádně bezkonkurenčně vyhrál, byť s výtkou za díry v chrupu, které však slíbil opravit. V disciplínách pravý hák, škrcení a fackování na veřejnosti by ale zase rozhodně s převahou zvítězil jeho žlutozubý sok.

Reklama

Další články

Načítám