Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Josef Rychtář (65) si ale umí vybírat kamarády! Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) kvůli svému chování moc přátel nemá, takže není divu, že vzal zavděk péčí třeba od muže, který ho nejdřív chtěl zbít a pak dostat dokonce za mříže. Podivný pán, který má v občance jméno Petr Veselý, trpí ale bohužel pro říčanského podnikatele prazvláštními choutkami. Takhle ho třeba kvůli novinářům zvěčnil, když spí. Tak moc se chce stát slavným!

„Tady leží Pepa totálně zničenej. Vůbec jsem ho nemohl probudit. Volal jsem na něho, cloumal s ním a on nic, spal osm hodin. Nešlo ho vzbudit. Dal jsem mu na čelo telefon a taky nic, neprobudilo ho to,“ napsal nám Veselý a přidal i fotku.

„Kdybych byl šílený a chtěl se mu pomstít, měl bych k tomu hodně příležitostí. Mohl jsem ho sekáčkem na maso naporcovat jak hovězí. On si ten den vzal prášky na spaní, proto spal tak tvrdě,“ dodal.

Rychtář se o něj opírá přesto, že ještě před pár dny kroutil hlavou nad jeho chováním. „On není zlý člověk, ale chce být slavný. Vymyslel si třeba, že dá novinářům fotku, jak ležím na kolejích a že se řekne, jak jsem tam zkolaboval a musela pro mě sanitka. Proč bych to ale dělal? Byl bych před národem za blázna, vymýšlet si takové věci. Začíná to být divné. Vymyslel si i to, že jsem nedávno řídil opilý, ale k čemu by takové zprávy byly dobré, to nechápu. Už ho mám plné zuby,“ kroutil hlavou, o pár hodin později ho ale nakvašenost na muže přešla a opět společně jako dlouholetý pár sledovali televizní zprávy.

Petr Veselý tak dál patří do jeho přízně a může pokračovat v dalším a dalším informování o životě tohoto velkého vdovce. „Nachytal jsem ho zase na kolejích. Mám fotku!“ svěřil se nám naposledy a my mu to samozřejmě skoro věřili!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám