Hlavní obsah
Článek

Je konec všem spekulacím. Princ Harry (39) neskončil v náruči Pippy Middleton (40), ani se nevrátí ke své lásce Chelsy Davy (25). Dal se totiž dohromady s modelkou Florence Brudenell-Bruce (25), která dříve chodila s pilotem F1 Jensonem Buttonem (31).

Florence je úžasná kost. Jak by také ne, když na molu a před objektivy fotoaparátů předvádí hlavně plavky a spodní prádlo. Modelku s Harrym už několik let pojilo přátelství, rychlejší vývoj jejich vztah zřejmě nabral, když se princ nadobro rozešel s Chelsy.

„Je to velmi čerstvé, ale Harry a Florence jsou spolu,“ řekl deníku The Sun zdroj blízký královské rodině. „Je s ní hodně zábavy, je blonďatá a velmi pohledná. Harry ji má opravdu rád,“ dodal zdroj.

Pár se podle informací britského tisku v posledních měsících několikrát sešel v modelčině přepychovém domě ve čtvrti Notting Hill. Když se v úterý novináři Florence na její nový vztah zeptali, moc sdílná nebyla. „Nemám k tomu moc co říct,“ odsekla.

Velkou modelčinou výhodou je, že ji v žilách také koluje modrá krev. Ačkoliv se její otec živí jako úspěšný obchodník s vínem, pochází z významného šlechtického rodu.

Mezi její předky patří například slavný vojevůdce James, sedmý Hrabě z Cardiganu, který v roce 1854 vedl proslavený útok lehké kavalérie v bitvě u Balaklavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám