Hlavní obsah
Článek

Na začátku června odprezentovala Ewa Farna (30) na Super.cz premiérově své video k písni Leporelo. Nyní zpěvačka k písni vytvořila tradiční videoklip, kde není zabírána pouze od krku nahoru, ale jde zde doslova s kůží na trh.

Podstatou klipu je pohled na časový úsek ze života Ewy tvořící Leporelo. Snaha o skloubení profesního života se soukromým se zdá téměř neřešitelná. „Jsem opravdu ráda, že po dlouhé době mohu opět představit český klip. Točil se dva dny v Praze a za tu dobu jsem změnila více než osm outfitů," nechala se slyšet zpěvačka, a uhodila tak hřebíček na hlavičku. Za svůj vzhled a špatnou životosprávu je totiž v médiích často kritizována.

Kromě modela Davida Lejčeka si v obrazovém ztvárnění písně zahráli také její skuteční fanoušci. „Jsem nadšená, že se k nám přidali i fanoušci a pomohli nám při natáčení. Doufám, že se klip bude líbit a že se v něm někteří i najdou,“ zaznělo od Ewy.

V současné době zpěvačka dokončuje svou novou desku, která by měla letos na podzim následovat úspěšné polské album (W)inna z loňského roku a bude to tak po pěti letech od vydání její poslední české studiovky netrpělivě očekávaná novinka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám