Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Král popu Michael Jackson (†50) má i pět let po své smrti věrné fanoušky. A někteří z nich došli až tak daleko, že chtějí vypadat přesně jako slavný zpěvák.

Příkladem je profesionální imitátor Michaela Jacksona Antonio Gleidson Rodrigues, také známý jako Gleidson, který nejenže skvěle napodobuje krále popu, ale je přímo posedlý tím, aby vypadal přesně jako svůj velký pěvecký idol.

Stejně jako samotný Michael Jackson proto podstoupil celou řadu plastických operací a veškerý svůj život podřizuje kultu oblíbeného zpěváka. Jak moc se mu to povedlo, posuďte ve fotogalerii.

Gleidsonova posedlost Michaelem Jacksonem nezná mezí. Nechal si dokonce upravit nosní přepážku, aby během interpretace Jacksonových písní dosáhl vyšších tónů.

"Nebyl jsem schopen dosáhnout stejných tónů jako Michael, ale po operaci už můžu zpívat nad rámec běžného hlasového rozsahu,“ pochlubil se imitátor z Brazílie novinářům. A nejen to! Aby dosáhl co největšího efektu, vybělil si kůži v obličeji, napíchal si botox, upravil zuby a vytetoval obočí, aby ho měl stejné jako Jackson. Není divu, že lékaři považují stav brazilského imitátora za mírně řečeno obsesivní.

Reklama

Další články

Načítám