Hlavní obsah
Článek

Měl to být její nejkrásnější den v životě, místo toho si možná poprvé naplno uvědomila, že svou tloušťku nechala zajít až příliš daleko. Angličanka Chloe Dodds ze Seahamu si totiž jako nevěsta musela vyslechnout pár ostře mířených poznámek v podobě nelítostných posměšků. Jaká pravda se však v jejich slovech ukrývala, si nakonec sama uvědomila při prohlížení fotografií...

Dnes pětatřicetiletá Chloe si svatební šaty ve velikosti 60 musela objednávat ze specializovaného obchodu v USA, ale ani to tehdy 137kilovou nevěstu neodradilo od toho, aby si užila svůj den jako pravá princezna. Když ale došlo na pózování fotografovi u nazdobeného auta, rozjařená partička kolemjdoucích si z její prostorové rozměrnosti začala utahovat. Samotný obřad se musel o patnáct minut posunout, jelikož nevěsta se neubránila pláči. Slzy štěstí to ale tenkrát nebyly.

Poté, co dorazily fotografie ze svatby, čekal Chloe skutečný šok. Na nic nečekala a okamžitě vyměnila své oblíbené chipsy, pizzu a přeslazené čokoládové cereálie s mlékem za o poznání zdravější jídelníček. Dvacet kilo zhubla ještě předtím, než podstoupila podvázání žaludku, které jí dopomohlo ke shození dalších 50 kilogramů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám