Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a příležitostná zpěvačka Lindsay Lohan (37) pojala letošní léto ryze dovolenkově. Již bezmála tři týdny si užívá krás jihu Evropy, a zatím to nevypadá, že by se jí chtělo zpátky do pracovního procesu v Los Angeles. Problémová celebrita, která má za sebou už pár pobytů v léčebnách i ve vězení, si nejspíš dopřává více soukromí během dne i v nočních klubech, kterých se ne a ne vzdát. Akorát se nám zdá, že se Lindsay začíná podezřele scvrkávat.

Nohy jako tyčky, žádný zadek a viditelně pohublý dekolt, to je aktuální pohled na slavnou zrzku ze snímků Mezi námi děvčaty, Bobby či Liz & Dick, která se ještě tři roky zpátky s velkou pompou svlékala do Playboye ve stylizaci do Marilyn Monroe.

Po italských a francouzských ostrovech nyní herečka zvolila řecký. Pondělní odpoledne na vodních skútrech strávila na mytologií opředeném Mykonosu známém dnes pro své všudypřítomné větrné mlýny. Kam Lohan zavítá příště?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám