Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kluci z nejslavnější české chlapecké kapely Lunetic zdobili v devadesátých letech stěny nejednoho dívčího pokojíčku. Od té doby, co Lunetici vyprodávali jeden koncert za druhým, už uplynulo moře času, a tak byste některé členy na ulici jen stěží poznali.

K největším fešákům této oblíbené kapely tehdy patřil i David Škach, jehož sex-appealu podlehla řada fanynek. Poté, co se kapela před pár lety vrátila na koncertní pódia, patřil právě David k těm členům skupiny, kteří se změnili úplně nejvíc.

Nechal si narůst delší vlasy, ale ani tak po třicítce nezamaskoval notně prořídlou kštici. Přibývající léta zkrátka nezastavil, což mu ale nikterak neubralo na pěveckých schopnostech a chuti vystupovat s populárním boybandem.

A pokud si David přeje opět vypadat jako pořádný frajer, a nikoliv jako budoucí čtyřicátník, stačí, aby si na hlavu opět nasadil svého oblíbeného kulicha, a hned mu to sluší skoro jako v dobách největší slávy. Na svého kolegu Vaška Jelínka však nemá. Ten totiž z členů kapely vypadá suverénně nejlépe a dá se říct, že s věkem zraje jako víno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám