Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Nicole Scherzinger dnes slaví své třiatřicáté narozeniny. Podívejte se na fotky této svůdné krásky.

Exotická Nicole se narodila v Honolulu. Má havajské, ruské a filipínské předky. Její rodina měla svůj vlastní televizní pořad, v němž její matka vystupovala jako tanečnice a díky tomu měla velmi kladný přístup k hudbě. Nicole na své dětství ale nevzpomíná moc ráda. “Bylo to pro mě těžké. Nevypadala jsem jako ostatní děti, byla jsem ošklivé káčátko.“

Jejím snem bylo stát se zpěvačkou. Chodila na konkurzy, nahrála několik písní se skupinou Days Of The New a vrátila se ke škole. A jak to tak bývá, její sen se stal skutečností. Nicoliny písničky uslyšel producent Scott, zavolal jí a její kariéra se začala rozjíždět.

Po čase šla na konkurz Popstars, ze kterého vzešla dívčí skupina Eden’s Crush, kde Nicole zpívala. Skupina se rozpadla a ona se roku 2003 stala vedoucí jiné známé dívčí skupiny The Pussycat Dolls. Ta se ale rozpadla v roce 2009. Důvodem bylo prý to, že veškerou pozornost na sebe strhávala sama Nicol a o ostatní dívky se nikdo nezajímal. Nicol se vydala na sólovou dráhu a velmi se jí daří.

Na tuto krásnou tmavou sexy brunetku si dělalo zálusk mnoho mužů. Ulovil ji nakonec až britský mistr světa v F1 Lewis Hamilton. Zatím se zdá, že jim oběma vztah velice svědčí. Když jsou spolu, vypadají jako dvě hrdličky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám